1. Little black dress
De la Coco Chanel incoace, este una din cele mai versatile si totodata in voga piese vestimentare. O poti purta ziua pentru o tinuta business/office, iar seara, cu incaltamintea, accesoriile si machiajul potrivite, o poti transforma intr-o tinuta sexy.





2. Rochia tip-camasa
Este o combinatie foarte interesanta intre casual si elegant. Cu o curea in talie si o pereche de incaltari cu toc sau platforma, este outfitul perfect pentru o zi de vara.


 




3. Rochia maxi de zi
Pentru zi, ai nevoie de o rochie colorata, pe care sa o poti purta prin oras, la shopping sau chiar in vacanta. Cat mai vaporoasa, cat mai confortabila.





4. Rochia sexy de vara
In orice vara trebuie sa ai o rochie pe care sa mizezi atunci cand vrei sa fii feminina si senzuala. Iti recomandam sa optezi pentru o culoare ceva mai indrazneata, care sa te scoata in evidenta. Rosul, albastrul electric sau verdele smarald sunt niste optiuni demne de luat in considerare.





5. Rochia alba
Evident, nici albul nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. O rochie alba decoltata purtata cu un colier maxi sau una maxi in stil grecesc sunt niste piese pe care trebuie sa le ai in garderoba.





6. Rochia cu paiete
Vara, nu e nimic mai sexy decat o rochie cu paiete, scurta si sexy. Ai nevoie doar de o pereche de sandale cat mai simple si esti gata de distractie!






7. Rochia clasica
Chiar daca nu lucrezi intr-un domeniu care iti impune un dress-code, trebuie sa ai in garderoba si o astfel de rochie. Este ideala pentru un interviu, pentru o reuniune de familie sau pentru o sedinta importanta la care trebuie sa participi.





8. Rochia cu imprimeuri florale
Foarte jucausa si totodata feminina, este un must-have pentru orice fashionista. Suntem sigure ca si mama ta are una in garderoba. Poart-o cu o pereche de balerini, sandale cu talpa joasa sau platforme.





9. Rochia eleganta de seara
Pentru o nunta sau un eveniment foarte elegant, ai nevoie de o rochie "de gala", ceva mai pretentioasa. Merge purtata alaturi de niste bijuterii pretioase, un clutch foarte elegant si sandale cu toc.





10. Rochia tip-creion
Orice femeie are nevoie de o rochie mulata, care sa ii sublinieze corpul. Pentru asta exista rochiile tip-creion, atat de promovate de Victoria Beckham. Indrazneste si arata-ti corpul!